Uutiset

Joulukuun päivityksiä:

Vuoden huipentuma ja näyttelykauden päätös perinteisesti Messarissa. Mukana Tosca (VH Hope You Like) sai molempina päivinä arvostelussa Erittäin Hyvä, poika esiintyi sporttisena kesäturkissa.

Wilma (VH Kind of Wild) sai myös molempina päivinä arvosanaksi Erittäin Hyvä. Siskonsa Elea (VH Kind on Sweet) kävi kehässä sunnuntaina saaden myös arvosanaksi Erittäin Hyvä. Velipoika Jäbä (VH King of Savonia) lauantaina Erittäin hyvä ja sunnuntaina Hyvä. Oikein mukava reissu, näki taas paljon kauniita koiria ja tapasi monta koira tuttavaa. Kiitos matkaseuralaisille.

 

Arvostelu:

Wilma (VH Kind of Wild) 

Lauantaina: "9kk. Erittäin hyvän tyyppinen narttu, jolla riittävät mittasuhteet. Oikeailmeinen, mutta vielä kevytkuonoinen pää. Kookkaat, hieman haja-asentoiset korvat. Kevyt raajaluusto. Hyvä runko. Hieman jyrkkä lantio. Sivuliike ok, mutta vielä hyvin löysät etuliikkeet. Hyvä karvanlaatu. Iloinen, touhukas esiintyjä." Tuomarina Anneli Pukkila.

Sunnuntaina: "Erittäin hyvän tyyppinen. Ikäisekseen riittävästi kehittynyt. Hyvä luusto ja mittasuhteet. Hyvä pään profiili. Saksipurenta. Hyvä kaula ja ylälinja. Hieman pitkä lanne. Hyvä eturinta ikäisekseen. Riittävät kulmaukset. Melko hyvät sivuliikkeet. Takaliikkeet voisivat olla tasaisemmat." Tuomarina Irina Poletaeva.

 

Tosca (VH Hope You Like)

Lauantaina: "2½v, oikealinjainen pää, mutta vielä hieman kapea kallo. Lennokkaat taittokorvat. Hyvät silmät. Mittasuhteiltaan ok. Hieman kevyt raajaluusto ja kapea etuosa. Niukasti, mutta tasapainoisesti kulmautunut. Hieman jyrkkä lantio. Liikkuu hyvällä sivuaskeleella ja takapotkulla, mutta hieman ahtaasti takaa. Oikealaatuinen karvanlaatu, joka ei parhaimmillaan tänään." Tuomari Anneli Pukkila

Sunnuntaina: "Erittäin hyvän tyyppinen. Hyvä luusto. Viela kapea kallo. Saksipurenta. Hyvä kaula ja ylälinja, kapea rintakehä. Eturinta, etukulmaukset ja etuliikkeet voisivat olla paremmat. Hyvät takakulmaukset. Karva ei tänään hyvässä kunnossa." Tuomari Irina Poleteava

 

 

Kangasalan näyttelyssä 29.11

Jaki (VH First Love) VAL ERI1 SA

Tosca (VH Hope You Like) VAL ERI4

Arvostelu: "hyvät mittasuhteet ja luusto. Erinomainen pään muoto. Hieman pyöreät silmät, persoonalliset rupelikorvat. Sopivasti kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä karvanlaatu, ei parhaassa näyttelykunnossa. Hyvä häntä. aavistuksen pysty lantio. Liikkuu sivulta tehokkaasti. OK luonne. " Tuomarina Tapio Kakko

Elea (VH Kind of Sweet) PEK2 

 

Doris (VH Checca) loistanut omistajan Meijun kanssa Agilityssä.  RimAn kisoissa Maxi 1 B-rata -9,29 sek, 7. sija ja Sert -> nousu 2.lk Onnea Meiju ja Doris!