Uutiset

Lappalaiskoirien erikoisnäyttely järjestettiin Oulussa 4-5-10. Hieno tapahtuma taasen.

Reissussa oltiin perinteisellä seurueella, Kiitos mukavasta reissusta Katja & perheineen sekä Henna ja Ari ja tietty lauma koiria! VH-tiimillä oli erinomainen näyttelypäivä!

Kehässä pyörähti useampi kasvatti.

Nartut: Vuca (VH Jackpot) JUN ERI4. Iines (J.Yönystävä) NUO ERI. Hertta (D.Yönsydän) AVO ERI ja Tuisku (VH Armanda) AVO ERI. Tuisku oli hienosti 29 avo-nartun joukossa sijalla 6. 

Urokset: Rölli (VH Gentleman) AVO ERI5. Tosca (VH Hope You Like) VAL ERI ja Jaki (VH First Love) VAL ERI.

Arvostelut: 

Tosca: Parkki, keskikokoa hieman kookkaampi. Mittasuhteiltaan oikea. Kaunispiirteinen pää. Erinomainen runko ja raajarakenne. Turkki ei parhaimmillaan. Hyvä häntä. Pitkäaskelinen liike. Miellyttävä, rauhallinen luonne

Tuisku: Vaalea parkki vaalein merkein. Lähes keskikokoinen. Hyvä pää, taittokorvat. Erinomainen kaula. Kevyehkö runko. Hyvät raajat ja käpälät. Hyvä häntä, oikea karvanlaatu. Erittäin tehokas, kevyt liike. Luonne rauhallinen.

Kaamos-pentu oli erinomainen matkustaja ja turisti näyttelypaikalla.

Saatiin esittää kasvattajaluokkakin, johon osallistui Vuca, Tuisku, Tosca ja Jaki. Sijoitusta ei tullut mutta mukavaa oli saada kasvattajaluokka kasaan erkkarissa. Kiitos kaikille osallistujille.

 

Rölli (VH Gentleman) jalostustarkastettiin: Hyväksytty jalostukseen rankenteen ja luonteen puolesta! Kiitos Tanja, Röllistä on kasvanut hieno mies.